VDI-Appliance.com lanceert generatie VDI-appliances.

VDI-Appliance.com lanceert met trots een nieuwe generatie VDI-Appliances. Met deze nieuwe generatie heeft VDI-Appliance.com een portfolio gecreëerd om iedere organisatie te kunnen bedienen. Er kunnen 8 tot 120 virtuele desktops op één appliance geplaatst worden en heeft u meer gebruikers? Dan plaatst u er gewoon een appliance bij.

 

GRID ready
Het merendeel van de nieuwe appliances is nu GRID ready waardoor ook uw grafische gebruikers kunnen werken in de virtuele omgeving. Naast de NVIDIA GRID technologie is het bij alle modellen mogelijk om een Teradici PCoIP Hardware Accelerator te implementeren. Met Teradici PCoIP versnelt u uw zero clients, standalone werkstations en mobiele apparaten die gebruik maken van het PCoIP protocol.

 

Snel, energiezuinig en kostenbesparend
De nieuwe generatie appliances is maar liefst 2 tot 8 keer sneller dan een traditionele desktop en is energiezuinig met ongeveer 6 watt per virtuele desktop. U heeft geen centrale storage meer nodig waardoor het beheer eenvoudig en kostenbesparend is. U kunt met VDI-Appliance.com overal en altijd werken met vrijwel elk mobiel device en u verbetert hiermee de flexibiliteit van uw organisatie.

 

Nieuwe VDI-appliances

 

Technische specificaties
Voor een overzicht van al onze appliances en hun technische specificaties kunt u hier de Datasheet VDI-Appliance.com downloaden of download hier de nieuwe Brochure VDI-Appliance.com!

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met IOdis via verkoop@nulliodis.nl of via telefoonnummer +3130 3030660