Pivot3

Pivot3 levert als eerste speler op de markt zowel hybride als all-flash storage oplossingen. Pivot3 heeft begin 2016 NexGen Storage overgenomen. Met de NexGen storage-oplossingen geef je gegevens de prioriteiten op basis van de waarde voor je bedrijf. NexGen Storage maakt gebruik van deze prioriteiten en zorgt ervoor dat werknemers een superieure werkervaring beleven voor de toepassingen met de gegevens die het meest belangrijk zijn voor je bedrijf.


NVIDIA GRID

NVIDIA brengt de kracht van virtualisatie naar de gebruikers die het nodig hebben om zo productief mogelijk te zijn. De GRID technology verzekert volledige virtuele applicatie compabiliteit: iedere applicatie die in een fysieke desktop werkt, werkt ook in een virtuele desktop. Organisaties kunnen nu de virtualisatie structuur uitbreiden zonder dat ze ergens op hoeven toe te leggen.


SanDisk

Al meer dan 25 jaar heeft SanDisk de digitale opslag met baanbrekende producten en ideeën getransformeerd. Onze flash-geheugen technologieën worden gebruikt door veel van ‘s werelds grootste datacenters, ingebed in de meest geavanceerde smartphones, tablets en laptops, en worden vertrouwd door consumenten over de hele wereld.


10ZiG Technology

10ZiG Technology is de opkomende marktleider in het ontwikkelen van Thin Client technologie, haar primaire focus ligt op de desktop virtualisatie markt. 10ZiG Thin Clients zijn energiezuinig, eenvoudig te beheren en bieden een lage TCO. De producten van 10ZiG worden via een wereldwijd netwerk van o.a. IBM, Citrix, VMWare en RedHat partners gedistribueerd.


Teradici

Teradici PCoIP technologie wordt ingezet in virtuele- en cloud-omgevingen. Teradici zorgt voor het versnellen van zero clients, standalone werkstations en mobiele apparaten die gebruik maken van het PCoIP protocol. Eenvoudig, energiezuinig en kostenbesparend. De Teradici PCoIP virtual workspace architectuur levert u een veilige en snelle computerervaring.


VDI-Appliance

50 tot 300 virtuele desktops op één VDI-Appliance met een performance die 2 tot 8 keer sneller is dan een traditionele desktop. Geen centrale storage nodig. En heeft u meer virtuele desktops nodig, dan kunt u er gewoon een VDI-Appliance bijplaatsen.


VMware

VMware virtualiseert computing, van het datacenter tot de cloud en mobiele apparaten, om onze klanten te helpen flexibeler, responsiever en rendabeler te werken. VMware was de eerste fabrikant die virtualisatie op het intel-platform mogelijk maakte.


Citrix

Citrix Systems is wereldwijd toonaangevend in het leveren van applicatie server software en services voor het bedrijfsleven. Citrix maakt het mogelijk elke applicatie op elke computer via elke aansluiting te gebruiken. Omdat de applicaties geïnstalleerd worden op servers in plaats van elke client, wordt applicatie-beheer minder complex, minder tijdrovend en minder arbeidsintensief


Appsense

Veel organisaties hebben een gemengde omgeving van server based computing, virtuele desktops en lokale pc’s, zodat er altijd desktops beschikbaar zijn voor een steeds gevarieerder personeelsbestand. Op welke manier een gebruiker ook beschikt over een desktop, het is essentieel dat het systeem centraal wordt beheerd en dat er op elk gewenst moment inzicht is.