Organisatie

IOdis is een value added distributeur van hoogwaardige IO-producten. Als distributeur van innovatieve flash- storage producten en VDI-oplossingen zijn we een speler die in staat is om relevante nieuwe technologie te ontdekken en succesvol in de markt te zetten.

 

We zetten onze kennis, ervaring en ondernemersgeest in om resellers (en indirect eindklanten) uit te dagen nieuwe en bestaande technologie zó in te zetten dat er sprake is van totaal nieuwe oplossingen en toepassingen. Hierbij ligt de focus niet zo zeer op de technologische mogelijkheden op zich, maar vooral op toepasbaarheid ervan.

 

Onze missie

Nieuwe bedrijfsmodellen in een competitieve markt vereisen meer flexibiliteit en hogere prestatie van de IT-omgeving. IOdis streeft ernaar om met bestaande en vernieuwende technologieën deze vereisten waar te maken. We richten ons op flexibele, innovatieve, uitdagende, zelf-startende resellers met focus, drive, nieuwsgierigheid en openheid om nieuwe dingen te proberen. Indirect gaat het hierbij om eindklanten die open staan voor nieuwe dingen, die uitgedaagd willen worden om beter en anders te zijn en die gaan voor innovatie.

 

Onze visie

De ontwikkelingen in de technologie gaan razendsnel. Om ook in de toekomst te kunnen groeien, denken we “out of the box”, gaan we ver buiten onze comfortzone en verleggen we continue onze grenzen. Door het continue screenen van de markt, op zoek naar veelbelovende nieuwe technologieën, bedenken we ook nieuwe mogelijkheden voor bestaande technologieën door er simpelweg anders naar te kijken. In de komende vijf jaar willen we met meerdere nieuwe resellers gaan samenwerken, een grotere naamsbekendheid creëren en ons marktaandeel vergroten.

 

Partners