Automobiel bedrijf Martin Schilder

“Het is een enorm verschil in tijdsinvestering of je 450 individuele desktops beheert of vier centrale images in het hart van je netwerk. Martin Schilder maakte deze efficiencyslag met behulp van de VDI-Appliance van IOdis. ”

“De VDI-Appliance levert bovendien een stabielere omgeving op met applicaties die sneller starten dan vroeger het geval was. Martin Schilder Groep doet in mobiliteit. De onderneming verkoopt, repareert, onderhoudt, verhuurt, least en financiert personenauto’s van de merken Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda en eveneens bedrijfswagens van Volkswagen. Martin Schilder Groep is een familiebedrijf dat al ruim 75 jaar bestaat en geleidelijk is gegroeid naar zijn huidige omvang van 600 medewerkers, verspreid over zestien locaties in het midden van Noord-Holland.” - Erwin Zoet, manager ICT en Beheer

Martin Schilder is een familiebedrijf met een lange historie. De Volkswagen-dealer van het eerste uur is in ruim 75 jaar uitgegroeid tot een omvangrijke onderneming, die naast verkoop en onderhoud van de merken Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen, een totaalpakket diensten aanbiedt, zoals fleetsales, leasing, autoverhuur, schadeherstel, bedrijfswageninrichting, financiering, verzekeringen, takel- en bergingsdiensten.