Wat heeft 2017 in petto voor VDI?

Met 2016 nog vers in het geheugen zijn we 2017 alweer binnengestapt. De perfecte tijd om eens in de glazen VDI bol te kijken. Wat kunnen beheerders doen aan de toenemende mate van grafisch-intensieve virtuele apps?

 

Robert Young, research analist bij IDC geeft zijn visie over hoe 2017 eruit zal zien voor VDI-aanbieders met het steeds belangrijker wordende leveren van grafisch intensieve applicaties.

 

Grafisch-intensieve apps worden mainstream
De opkomst van grafisch-intensieve apps in het algemeen en met Windows 10 gaat belangrijk zijn. Veel Windows 10 apps gebruiken 3D en 4D graphics; dit is niet meer enkel voorbehouden voor ontwerpprogramma’s als autoCAD of CADCAM. Simpele mainstream programma’s als Microsoft PowerPoint vragen tegenwoordig ook om 3D capaciteiten. VDI-aanbieders moeten deze graphics kunnen renderen. Hierbij wordt NVIDIA GRID steeds belangrijker.

 

Bron: Door Eddie Lockhart voor Techtarget.com

 

De meeste van onze VDI-Appliances zijn voorbereid voor NVIDIA GRID. Enkele modellen zijn zelfs reeds voorzien van een NVIDIA GPU. Wilt u hier meer over weten? Neemt u dan contact met ons op via 030-3030 660 of neemt u eens een kijkje op onze pagina over VDI-Appliance.