Pivot3 krijgt 5-sterren beoordeling

De jaarlijkse Partner Program Guide van CRN gaat op zoek naar de beste channel partner programma’s in de industrie

 

Pivot3, pionier en innovator in de ontwikkeling van dynamische hyperconverged infrastructuur (HCI) solutions, heeft aangekondigd dat CRN (onderdeel van The Channel Company) hen een vijf-sterren beoordeling heeft gegeven in de Partner Program Guide van 2016. Deze jaarlijkse gids is een definitieve lijst van technologie vendoren die voorzien in services of producten via het IT-kanaal. De vijf-sterren Partner Program Guide beoordeling beoordeelt een aantal organisaties die hun solution providers de beste partnering elementen bieden in hun channel programmas.

 

Om de vijf-sterren beoordelingen van 2016 vast te stellen, heeft het onderzoeksteam de applicaties van iedere vendor getest op basis van investeringen in het programmaanbod, partner winstgevendheid, partner training, opleidingen en ondersteuning, marketingprogramma’s en resources, sales ondersteuning en communicatie.

 

Dit is het tweede jaar op rij dat Pivot3 de vijf-sterren beoordeling heeft ontvangen van CRN. Ook NexGen Storage, een pionier in PCIe-based flash storage met Quality of Service (QoS) die onlangs is overgenomen door Pivot3, is in 2015 een award toegekend. Dit nieuws valt samen met de integratie van het Pivot3 Channel Program en het NexGen Partner Priority Network door de samenvoeging van de twee bedrijven.

 

Pivot3’s winnende partner program zorgt ervoor dat partners kunnen voorzien in exceptionele levering van de beste-in-zijn-klasse hyperconverged infrastructuur en flash storage oplossingen met QoS dat in deze markt ongeëvenaard is. Pivot3 biedt partners in-depth content en training over de waarde van Pivot3’s unieke hyperconverged en flash storage oplossingen zodat de partners hun sales significant kunnen vegroten. Partners hebben nu toegang tot een uitgebreid portfolio aan oplossingen op het gebied van HCI, flash storage en surveillance.

 

De storage-oplossingen van Pivot3 worden in de Benelux volledig gedistribueerd door IOdis: verkoop@nulliodis.nl of +31 30 3030 660