Optimaliseer performance en uptime met NVIDIA GRID

De laatste GRID-release heeft een aantal updates en verbeteringen gebracht voor een krachtigere user-experience met verbeterde systeem-uptime voor ieder vGPU gebruikersprofiel. Meer weten over het optimaliseren van GRID-implementatie? Lees dan verder!

 

Sterkere beveiliging, resource management en host lifecycle management: Support voor VMware’s vSphere 6.5, de nieuwste versie van het VMware virtualisatie platform, brengt waarde toevoegende features en een universeel applicatie platform zodat iedere applicatie gedraaid kan worden.

 

Verbeterde systeem-uptime: NVIDIA GRID implementaties hebben baat bij VMware´s HA support voor vGPU. HA biedt failover bescherming bij systeemuitval. De betreffende VM’s worden dan opnieuw opgestart op beschikbare hosts binnen hetzelfde cluster.

 

Betere systeem stabiliteit en performance: De laatste release vermindert framebuffer footprint voor alle profielen met maximaal 70 MB. Dit is meer dan 10% van het totale framebuffer dat beschikbaar is voor de 0B en 0Q profielen. Met deze optimalisatie kan GRID de extra framebuffer weer gebruiken in de pool van gebruikersapplicaties, het verbeteren van de systeem stabiliteit en performance, vooral voor configuraties die kleinere frambuffer profielen gebruiken.