NVIDIA Enterprise Innovations Day

Technologie ontwikkelt zich razendsnel, de eisen aan uw bedrijf nemen toe en klantbehoeften veranderen continu. Hierdoor is het soms moeilijk om te bepalen waar uw als organisatie de focus op zou moeten leggen.

 

NVIDIA is er om u hierin te ondersteunen. Als wereldleiders op het gebied van AI, HPC en GPU-computing hebben we de impact gezien die onze oplossingen kunnen bieden aan klanten uit een breed scala van industrieën en weten we hoe we u kunnen helpen om elke uitdaging aan te gaan die u tegen mocht kunnen komen.

 

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen en meer te leren op onze exclusieve NVIDIA Enterprise Innovations Day op 26 april in het Antropia Conference Centre in Driebergen, Utrecht.

 

De dag wordt opgesplitst in ochtend- en middagsessies. In de ochtend zullen we u op de hoogte brengen van de nieuwste NVIDIA-oplossingen voor Professional Visualisation, Virtualisation, HPC, Artificial Intelligence and Automotive. We bespreken ook hoe GPU’s de toekomst van Datacenters positief zullen beïnvloeden en hoe AI u kan helpen uw bedrijf naar het volgende niveau te tillen met enkele succesverhalen uit het echte leven.

 

In de middag bent u vrij om te kiezen tussen twee tracks: één gericht op C-Level-executives en de andere op technische besluitvormers, technici, data scientists en ontwikkelaars. Beide bieden discussiemogelijkheden en een diepere kijk op de onderwerpen. Als je een mix van sessies wilt bijwonen en van de voordelen van beide tracks wilt genieten, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

 

De dag wordt afgesloten met een borrel en een kans om te netwerken.

 

We kijken ernaar uit u te verwelkomen op de Enterprise Innovations Day.

 

Registreer hier

 

Benieuwd naar meer informatie of heeft u vragen? Neemt dan gerust contact met ons op via verkoop@nulliodis.nl

of +31 303 06 60.