IOdis ontvangt Partner of the Year Award van NVIDIA

IOdis ontvangt Partner of the Year Award van NVIDIA

 

Utrecht, 24 oktober 2018 – Value Added Distributeur IOdis uit Utrecht ontving op 9 oktober op basis van haar kennis en focus de NVIDIA vGPU EMEA Partner of the Year 2018 Award.
 
De jaarlijkse uitreiking van de Partner Award vond plaats tijdens de NVIDIA Partner Summit, voorafgaande aan de Europese GPU Technology Conference in München.
 
Michèl van Proosdij, Channel Manager en NVIDIA vGPU Product Sales Specialist van IOdis kreeg de Award overhandigd door Richard Jackson, VP EMEA Partner Organisatie en Daniela Marggraf, GRID Partner Channel Business Manager.
 

20181009 - NVIDIA vGPU EMEA Partner of the Year 2018 (Daniela Marggraf and Richard Jackson) - Linieus (640-355)

v.l.n.r. Richard Jackson, Daniela Marggraf en Michèl van Proosdij


 
Van Proosdij: “Voor ons is deze Award een feest. Het is de bevestiging van de keuze die we vier jaar geleden hebben gemaakt, om grafische performance in gevirtualiseerde omgevingen tot een belangrijk speerpunt van onze organisatie te maken. Je ziet nu bij Windows 10 en Office 2019 dat die keuze juist was. Grafische virtualisatie is onontkoombaar geworden. Deze Award is daarom een beloning voor onze focus en voor ons harde werk in deze richting.” En hij voegt hier aan toe dat IOdis zijn blijdschap over deze Award met zijn klanten gaat delen. “Bij iedere bestelling van een zekere omvang gaan we een hele mooie fles Prosecco cadeau doen!”
 
Celebrate the winning of NVIDIA vGPU Award Promotion
 
Naast IOdis werden ook zes ander EMEA partners in de verschillende categorieën beloond met een NVIDIA Award.
 
IOdis behaalde vorige maand de NVIDIA Elite status. Dit is de hoogst haalbare partner status binnen het NVIDIA GPU Virtualization Specialisatie programma.
 
Award met NVIDIA Partner logo op de achtergrond
 
Over IOdis
IOdis is een lokale Value Added Distributeur bestaande uit een professioneel team van ervaren en gedreven specialisten. Onze focus ligt op het gebied van VDI oplossingen, bestaande uit Appliances, GRID, HPC, Endpoint devices en Services. IOdis onderscheid zich mede door het ondersteunen van partners bij het zoeken naar de beste oplossing op klant specifieke vraagstukken.