Nieuws

NVIDIA Enterprise Innovations Day

Toegevoegd op: 19-03-2018
Technologie ontwikkelt zich razendsnel, de eisen aan uw bedrijf nemen toe en klantbehoeften veranderen continu. Hierdoor is het soms moeilijk om te bepalen waar uw als organisatie de focus op zou moeten leggen.   NVIDIA is er om u hierin te ondersteunen. Als wereldleiders op het gebied van AI, HPC ... Lees meer »

End-of-Life kennisgeving voor PCoIP Management Console Standard

Toegevoegd op: 15-09-2017
Graag willen wij u erop attenderen dat Teradici een End-of-Life kennisgeving voor PCoIP Management Console Standard Edition begin september heeft verstuurd, waarin wordt aangegeven dat het gratis Standard Edition per 30 september 2017 komt te vervallen en niet meer beschikbaar zal zijn voor downloads.  ... Lees meer »

Webinar: PCoIP Bootcamp!

Toegevoegd op: 13-06-2017
Op woensdag 24 juni geeft Teradici een webinar: Waarom is de PCoIP Technologie zo fascinerend voor klanten? In deze 30 minuten durende sessie vertelt Teradici u hier alles over. Daarnaast worden ook de volgende onderwerpen behandeld:   * Sales positionering van producten die gebruik maken van de kr... Lees meer »

Waterschap V&V over op VDI-Appliance.com

Toegevoegd op: 13-06-2017
Waterschap Vallei en Veluwe schakelt over op een pijlsnelle VDI-infrastructuur op basis van VDI-Appliance.com. Resultaat: een aanzienlijke kostenreductie, snelheidswinst en een betere uitgangspositie voor de komst van Windows 10.   "Om de vier tot vijf jaar evalueren wij onze IT-infrastructuur," v... Lees meer »

Teradici PCoIP Hardware Accelerator Actie

Toegevoegd op: 02-06-2017
Koop in de actieperiode een Teradici PCoIP Hardware Accelerator dan krijg je een cadeaukaart ter waarde van 25 euro van ons cadeau! Actievoorwaarden: Deze actie geldt van 2 juni t/m 31 september 2017. Deze actie geldt alleen op geplaatste en gefactureerde orders in de actieperiode. Maximaal 1... Lees meer »

NVIDIA op YMTX-event van NetFlex

Toegevoegd op: 22-05-2017
Op 22 juni a.s. staat VDI-Appliance.com in samenwerking met NVIDIA bij het You Meet The Expert (YMTX) event van Netflex. Op dit event met als thema 'The Digital Workspace' geeft VDI-Appliance een demonstratie waar u de verschillen kunt zien in een virtuele omgeving mét en zonder NVIDIA GPU.   Over ... Lees meer »

Webinar: Teradici PCoIP Management Console

Toegevoegd op: 22-05-2017
Op 1 juni vertelt Teradici u in 30 minuten over alle ins en outs van Endpoint Profiel Management met de PCoIP Management Console. Leer meer over onder andere het eenmalig creëren van gebruikersprofiel dat kan worden toegepast op een groep van endpoints en meer:   Configureer een profiel en pas ins... Lees meer »

Thick, Thin of Zero Clients?

Toegevoegd op: 11-05-2017
Heeft u de stap al gezet naar het virtualiseren van uw desktops? Worstelt u nog met de keuze voor de geschikte client voor uw gebruikers, die allerlei verschillende computer behoeften hebben? Laten we eens kijken naar de opties.   Het verschil tussen Thick en Thin Clients. Thick Clients zijn tradi... Lees meer »

10ZiG Management webinar

Toegevoegd op: 05-05-2017
Meer weten over het gemak waarmee u uw Thin Clients kunt beheren? 10ZiG maakt de VDI wereld een stukje gemakkelijker. In 30 minuten leggen zij u op 18 mei de sleutelfunctionaliteiten uit van de Centralized Management Thin en Zero Client Software uit: De 10ZiG Manager. Registreert u zich hier. Wilt u meer... Lees meer »

Aangepaste openingstijden

Toegevoegd op: 26-04-2017
In verband met de feestdagen in de aankomende maanden hanteren wij op deze dagen aangepaste openingstijden. Alle overige werkdagen zijn wij geopend op onze normale tijden van 09.00-17.30!   Mei Bevrijdingsdag: gesloten vanaf 16.00 uur Hemelvaartsdag: gesloten 26 mei: gesloten   Juni ... Lees meer »