NexGen Storage levert eerste Multi-Tier All-Flash Array met QoS voor ultra-hoge prestatie.

 

NexGen N5 All-Flash Array met QoS vergroot de mogelijkheden om meerdere workloads op Flash te consolideren, door het garanderen van de SLA’s op de meest kritische applicatie.

 

NexGen Storage, de leider op het gebied van Quality of Service PCIe flash arrays, heeft deze week de allereerste Multi-Tier, all flash array met dynamische Quality of Service op de markt aangekondigd. De nieuwe NexGen N5-1500 en N53000 all flash arrays gebruiken meerdere typen flash storage: RAM, ultra-lage latency PCIe flash en SSD’s met hoge capaciteit. De dynamische Quality of Service zorgt ervoor dat gebruikers onverwachte latency bottlenecks kunnen vermijden die aanwezig zijn in elk ander flash array. Met het veiligstellen van performance targets, I/O prioritering, en data plaatsing, garandeert QoS de klanten van NexGen dat aan alle kritische applicatie SLA’s voldaan wordt.

 

De NexGen N5-1500 en N5-3000 Multi-tier all-flash arrays met Storage QoS zijn ideaal voor omgevingen met voor de organisatie belangrijke applicatie-omgevingen die consistente hoge prestaties en lage latency vereisen, zoals storage voor virtuele servers, grootschalige VDI-omgevingen en database applicaties. Deze omgevingen profiteren ook van NexGen’s data reductie technologieën die voordelen bieden als een tot 4x langere levensduur van SSD’s , tot 2,5x prestatieverbeteringen en een data reductie ratio van wel 2x zonder prestatievermindering.

 

De multi-tier architectuur biedt investeringsbescherming, is compatibel met toekomstige technologieën als NVMe, 3D Flash, ReRAM en andere storage-class geheugentechnologieën die in de nabije toekomst geïntroduceerd zullen worden. Deze architectuur zorgt ook voor compatibiliteit met flash producten van marktleiders als Intel, Micron, SanDisk en Samsung. NexGen’s technologie om dynamisch data op te slaan over verschillende geheugen technologieën maakt dat de QoS motor de vereisten aan applicaties op basis van prestatie verbetert. Daarnaast zorgt het ook voor een betere kosten/prestatie verhouding. Dit in tegensteling tot bedrijven die hun systemen slechts rond één enkel type van flash geheugen hebben ontworpen.

 

“Ik vind NexGen’s PCIe Flash arrays geweldig dankzij de prestatie én de betrouwbaarheid van het product,” zegt Tor Roberts, IT director van SSCS, Inc. “Wij profiteren momenteel van de prestaties van PCIe flash, en daarnaast biedt NexGen’s architectuur ook bescherming voor onze investering: De all-flash arrays laat IT-afdelingen zoals die van ons gebruik maken van meerdere flash-types in één array, inclusief nieuwe flash-technologieën die in de komende 12 tot 18 maanden op de markt komen.”

 

Door het gebruik en de toepassing van meerdere storage prestatie policies toe te staan op één enkele NexGen Array kunnen klanten kosten en complexiteit verminderen bij het beheren van verschillende storage-producten. Dankzij de superieure integratie met VMware vSphere Virtual Volumes (VVols) kunnen NexGen’s all-flash en hybride arrays het gemak bieden van het simpel toepassen van vooraf gedefinieerde prestatie-policies op VM-level door het gebruik van vCenter Server. Ook is er het gemak van het veranderen van prestatie policies in real time zonder dat vMotion Data migratie vereist is.

 

Download hier de [Download not found]

 

In de Benelux wordt NexGen Storage gedistribueerd door IOdis. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via +3130 3030 660