NexGen Storage ingelijfd door Pivot3

De verschuiving van de hyper-converged markt naar een meer dynamische oplossing

 

Austin, Texas – 29 Januari 2016 – Pivot3, pionier en leverancier van dynamische hyper-converged oplossingen lijft NexGen Storage in. Door de samenvoeging van de twee bedrijven creëert Pivot3 een portfolio aan oplossingen die de markt voor hyper-converged en high-perfromance flash storage herdefinieert. NexGen biedt high-performance hybride en all-flash PCIe flash arrays, versterkt met Quality of Service (QoS) waar Pivot3 voorziet in hyper-converged infrastructuren die bewezen hebben beter te presteren dan de concurrentie en die een veel lagere TCO hebben. Letterlijk duizenden wereldwijde ondernemingen maken inmiddels gebruik van deze betrouwbare business services.

 

Tezamen biedt het gecombineerde bedrijf nu een compleet portfolio aan dynamische hyper-converged oplossingen. Voor het eerst hebben ondernemingen en MKB-bedrijven toegang tot een reeks oplossingen waarmee ze de juiste infrastructuur en prioriteit aan elke workload, applicatie of business service kunnen toewijzen op basis van waarde voor het bedrijf.

 

Met het samengaan van beide bedrijven en producten verandert het traditionele begrip ‘hyper-converged’ en daarmee ook de verwachtingen van storage oplossingen. Nu kunnen klanten tegelijkertijd meerdere workloads draaien op hyper-converged infrastructuren in de wetenschap dat deze zelfs onder extreem veeleisende omstandigheden goed zullen presteren. NexGen Storage en Pivot3 maken hiermee de eerste generatie van het soft-ware defined data center mogelijk: de Dynamic Hyper-Convergence.

 

“We zijn trots op onze rijke historie en onze reputatie als leider in nieuwe, technologische storage producten en we zien een enorme synergie in het samenbrengen van deze twee innovatieve ondernemingen,” Aldus John Spiers, oprichter en CEO van NexGen. “Het combineren van deze krachtige teams en innovatieve oplossingen geeft onze klanten en partners een ongelooflijk voordeel in hun respectievelijke markten.”

 

Na unanieme goedkeuring van de Raad van Bestuur van zowel Pivot3 als NexGen sloot Pivot 3 definitief de overeenkomst voor de inlijving van NexGen. De transactie wordt naar verwachting afgerond in februari 2016. Daarna zal IOdis een update geven over de nieuwe mogelijkheden met Pivot3. IOdis verzorgt de volledige distributie voor de BeNeLux.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met IOdis via communicatie@nulliodis.nl of via telefoonnummer +31 30 3030660