NCST’s kijk op dataprotectie in de zorgbranche

In de zorgbranche worden datalekken in patiëntgegevens inmiddels bijna als standaard gezien. Deze datalekken komen voort uit verschillende zaken waaronder externe (hackers)aanvallen of de patiëntgegevens komen op straat te liggen door gestolen of zoekgeraakte PC’s. IT beheerders zijn continu bezig met het beschermen van de patiëntgegevens én de financiële gegevens. Daarom is het tijd voor dataprotectie met Zero Clients die verder gaat dan de standaard antivirus-updates.

 

In toenemende mate zijn ook IT-beheerders in de gezondheidzorg op zoek naar een gevirtualiseerde omgeving en een goede implementatie van zero client desktop computers om het algehele IT beheer te verbeteren en te zorgen voor een sterke beveiliging van kwetsbare endpoints.

 

Gevirtualiseerde Zero Clients gaan een sleutelrol spelen in de cybersecurity strategie van de gezondheidszorg.
De Zero Clients van NCS Technologies worden gemanaged met de VMware Horizon software en maken gebruik van het ultra-secure PCoIP remote display protocol. Een zero client heeft geen Operating System. Het OS zit in het datacenter. Daarom blijft er geen data van de gebruikers achter op de clients en zijn er geen patches, updates en antivirusprogramma’s nodig op de clients. De Zero Clients van NCS Technologies, die ook in laptop-variant verkrijgbaar zijn, zijn super in het beheer, hebben lage Cost of Ownership en een superieure beveiliging.

 

Neem voor meer informatie contact met ons op via 030-3030 660 of per mail via verkoop@nulliodis.nl. Wij helpen u graag verder!