NCS Cirrus beschermt data in zorgbranche

Voor zorgaanbieders ligt de focus doorgaans op de gezondheid van de patiënten en minder op de beveiliging van de patiëntgegevens. Gezien de toename van inbreuk op high-profile data en de veranderende wetgeving omtrent de privacy van patiëntgegevens is het nu noodzakelijk dat patiëntdossiers goed beschermd worden.

 

Ziekenhuizen nemen deel aan veel verschillende onderzoeksgebieden waardoor ze automatisch doelwit worden voor cyberaanvallen die opgezet worden om intellectuele eigendommen te stelen. Ondertussen zoeken georganiseerde criminelen naar kansen om enorme hoeveelheden aan patiënt- en werknemer gegevens te stelen die worden opgebouwd en bijgehouden door gezondheidszorgorganisaties.

 

Naar aanleiding van deze problematiek zijn er een aantal maatregelen genomen, zoals een wet die – naast een hoop andere componenten- regels bevat voor privacy en beveiliging. De focus van deze regels ligt op de Protected Healthcare Information (PHI) en de elektronische PHI (ePHI) die worden verzameld in het gezondheidsproces. De straffen die staan op inbreuk van deze gegevens zijn ernstig. Aan de basis van de meeste regels ligt de intentie voor het beschermen van de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie. De essentiële doelen van deze wetten zijn als volgt:
– Vaststellen en implementeren van controles
– Onderhouden, beschermen en evalueren van compliance issues
– Identificeren en herstellen van kwetsbaarheden en afwijkingen
– Voorzien in rapportering zodat de compliance van uw organisatie kan worden bewezen

 

Hoe helpt Cirrus LT en DT hierbij?
– Beschermt vertrouwelijke informatie
– Verkleint regelgevende risico’s en verhoogt de productiviteit van uw werknemers
– Elimineert het risico van inbreuk op de beveiliging als de Cirrus laptop verloren of gestolen is.
– Stelt werknemers in de gezondheidszorg in staat om toegang te krijgen tot belangrijke informatie terwijl ze onderweg zijn.

 

Cirrus LT
Maak kennis met ’s Werelds eerste Zero Client Laptop. Cirrus LT is zwaarbeveiligd en heeft alle capaciteiten die PC-gebruikers verwachten. De laptop heeft een 14-inch scherm, een 6-cell batterij en een beschikbaar docking station. Daarnaast heeft de laptop een geïntegreerde smart card reader en beschikt het over WI-FI. De Cirrus LT heeft geen besturingssysteem, geen lokale opslag en bewaart geen gebruiker gegevens. Antivirus scanners zijn niet nodig. Deze innovatieve notebook PC helpt IT-afdelingen om de managebaarheid te verbeteren, het onderhoud en de administratieve rompslomp te verminderen en tot slot levert het een kostenbesparing op. Om een superieure computing performance te leveren, maakt Cirrus LT gebruik van het Teradici PCoIP protocol.

 

Cirrus DT Wi-Fi
Cirrus DT Wi-Fi biedt superieure managebaarheid, beveiliging, productiviteit en draagbaarheid die ideaal is voor de gezondheidszorg, overheid, enterprise en telecommuting. Het heeft geen bewegende delen waardoor de DT ideaal is om mee te nemen. Daarnaast maakt de desktop gebruik van het PCoIP protocol voor het compressen, decoderen en encoderen van het gehele computergebruik in het datacentrum.

 

Cirrus LT Plus
De Cirrus LT Plus heeft een royaal 15,6-inch high definition scherm en een volledig toetsenbord met numeriek keypad. De opties voor deze laptop zijn onder andere 4G breedband, een primaire hot-swappable batterij met een extra geïntegreerde tweede accu voor meer dan acht uur batterij. Daarnaast zijn er opties voor een geïntegreerde smart kaartlezer en support voor een proximity kaart. Een vingerafdruk-lezer is ook een optie.
Een docking station biedt een volledige aanvulling voor I/O poorten en een fiber SFP poort voor de meest veeleisende breedbandtaken. Voor kantoorwerk of werk op afstand heeft de Cirrus LT Plus gigabit Ethernet en 802.11x WiFi. Deze lijst aan opties maakt de LT Plus perfect voor industrieën, gezondheidszorg en voor de financiële markt.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met IOdis op telefoonnummer +31 30 303 06 60 of per e-mail verkoop@nulliodis.nl