IOdis distribueert professionele oplossingen van PNY

Vanaf heden heeft Value Added IT distributeur IOdis haar assortiment uitgebreid met oplossingen van PNY. Het portfolio PNY – dat wereldwijd gevestigd is – bestaat uit o.a. NVIDIA® grafische kaarten, Solid State Drives, flash kaarten en een complete range aan mobile accessoires. IOdis zal zich gaan focussen op de grafische server- en workstationproducten van NVIDIA®, waaronder Tesla®, Quadro® en NVS™ kaarten.

 

PNY Technologies is buiten de VS, ook al meer dan 30 jaar succesvol op de Europese markt en de BeNeLux. Channel Manager Michèl van Proosdij: “We zijn zeer verheugd met de toevoeging van PNY aan ons portfolio. We zien de laatste tijd steeds meer vraag ontstaan naar oplossingen voor de virtuele (zware) workstations. Op het gebied van VDI is IOdis nu in staat een volledige, server-merk onafhankelijke, NVIDIA® GRID oplossing aan te bieden inclusief de bijbehorende licenties.”

 

Ook Michael Rabinovici, Key Accountmanager bij PNY, is enthousiast over de samenwerking. “Met IOdis als innovatieve en dynamische partner hopen we de sales in de BeNeLux een boost te kunnen geven.”

 

Enkele maanden geleden heeft NVIDIA® de Tesla® M10 GPU geïntroduceerd. Deze GPU is tweemaal zo krachtig als de huidige GRID K1. IOdis kan u momenteel, als een van de eersten, deze kaart leveren. De NVIDIA® Tesla® M60, opvolger van de GRID K2, is reeds via IOdis verkrijgbaar.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met IOdis op telefoonnummer +31 30 303 06 60 of per e-mail verkoop@nulliodis.nl