End-of-Life kennisgeving voor PCoIP Management Console Standard

Graag willen wij u erop attenderen dat Teradici een End-of-Life kennisgeving voor PCoIP Management Console Standard Edition begin september heeft verstuurd, waarin wordt aangegeven dat het gratis Standard Edition per 30 september 2017 komt te vervallen en niet meer beschikbaar zal zijn voor downloads.
 
Bedrijven die na deze datum gebruik willen blijven maken van een ongelicenseerde versie kunnen dit doen door het aanvragen van één van de All Access proefversies, hier maakt de Enterprise Edition van de Management Console (versie 3.0.0) onderdeel uit.
 
Aan het einde van de proefperiode van 60-dagen zal de PCoIP Management Console Enterprise automatisch overgaan naar de nieuwe ‘gratis’-mode die een beperkt aantal gratis beheersfuncties heeft zoals;

  • Manually manage up to 100 endpoints
  • Apply critical updates to Zero Clients firmware on the 5.5.x stream

Uitgebreide beheersfuncties, die voorheen beschikbaar waren in de gratis Standard Edition, zullen vanaf 30 september enkel beschikbaar zijn in de Teradici Management Console Enterprise Edition die verkrijgbaar is via één van de All Access Subscriptions:

  • Manage more than 100 endpoint (up to 20.000)
  • Auto-Configuration
  • Scheduling
  • Certificate handling
  • Access to Zero Client firmware release 6.0+

 

Teradici All Access Subscriptions

Wanneer u tijdens de introductieperiode een Desktop of Workstation Access Subscription afsluit krijgt u een korting tot maximaal 40% op de adviesverkoopprijs, besluit u om één van de All Access Subscriptions af te sluiten voor een periode van drie jaar dan ontvangt u een extra korting van 20%.

 

Benieuwd wat de toegevoegde waarde van een All Access Subscription voor u of uw klanten zijn? Neemt dan gerust contact met ons op via verkoop@nulliodis.nl of +31 303 06 60.